Еди Хърн твърди, че Джервонта Дейвис е отказал битка с Конър Бен

Еди Хърн твърди, че Джервонта Дейвис е отказал битка с Конър Бен

Непобеденият в профи бокса Джервонта Дейвис (29-0) е отказал двубой с друг боец без загуба - Конър Бен (23-0). Това твърди спортният мениджър и промоутър Еди Хърн. Той допълва, че пред 26-годишния Бен има други варианти за втори съперник през 2024-а.

Конър Бен се измъчи, но записа първа победа в Лас Вегас
Конър Бен се измъчи, но записа първа победа в Лас Вегас

“Предложихме 10 милиона долара, но Джервонта ги отказа. Имаше опция и за бонуси, PPV продажби и пари от билети. Може би щеше да направи 20-25 милиона долара, но той не искаше да обсъжда”, заяви британецът пред IFL.Tv. “Няма сериозни преговори, но Дани Гарсия се свърза с нас. Би ми харесала битка с него в САЩ или Великобритания. Има още четири варианта за битка за Бен”

Хърн коментира не само възможните следващи съперници на Бен, но и течащото разследване на боксьорът, който е обвинен в използване на допинг. Припомняме, че към момента правата на Бен са спряни във Великобритания, тъй като през 2023-а бяха намерени следи от хломифин в негова проба и заради това той не може да се боксира в родината си.

“До две седмици ще е ясно какъв ще бъде резултатът от разследването. Ще има изслушване. Надявам се, че всичко ще е наред и няма да има проблеми за евентуална битка на Конър на Острова”, споделя мениджърът.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти