ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Баскет празник с над 100 деца в залата на ЦСКА

Баскет празник с над 100 деца в залата на ЦСКА

Много усмивки, баскетболни емоции и подаръци съпътстваха първото издание на фестивала PULSE KIDS BASKET. Гаранция, че спортът и активният начин на живот са част от ежедневието на все повече българи. Отношението към спорта, както и възпитанието, започват от семейството и трябва да бъдат насърчавани всеки ден.

В залата на ЦСКА се проведе баскетболен фестивал за деца родени през 2016 години - PULSE KIDS BASKET. Включиха се шест отбора, като всеки изигра по два мача. Традиционно при тази възраст резултатите не се брояха, а се търсеше единствено радостта от баскетбола за най-малките и техните не по-малко емоционални родители.

В празника се включиха отборите на ЦСКА, Левски, Sofia Eagles, Славия, Локомотив София и БУБА. Над 100 деца взеха участие и показаха какво са научили през лятото, тъй като повечето от тях се занимава с играта едва от няколко месеца. Не липсваха хъс, оспорвани мачове и красиви изпълнения. Черешката на тортата бе първото вечно дерби за малчуганите от ЦСКА и Левски, които оставиха страхотни впечатления със своята страст за победа и любов към баскетбола.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти