ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Андрей Жеков пред Sportal.bg: Не съм обиден, но раздялата с Левски бе неочаквана

Бившият капитан на националния отбор на България Андрей Жеков беше гост в днешното издание на волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.

"Неочаквано се разделихме с Левски, ако трябва да съм честен. Имаше индикации и намерения и от двете страни да се продължи, защото моят договор като ангажимент изтичаше. Но ръководството на Левски взе решение да продължи с друг треньор. Виждам, че отборът играе добре. Виждам, че състезатели, с които съм работил, пораснаха, защото три години не е малко време. Три години с немалка част от тях и някои от хората, които исках да се присъединят към този отбор, все още са част от отбора и имат възможност да работят на едно място, на което има добра организация и има може би най-добрите условия за работа в България”, заяви Андрей Жеков във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.

4 "Block out" с гост Андрей Жеков

“Не бих казал, че останах обиден, но неочаквана може би е най-точната дума за раздялата ми с Левски. Дали съм обиден, дали не съм обиден, няма значение. Ние сме зрели хора и аз съм наясно, че треньорската професия е такава да предаваш твоето, което имаш като идея и философия, и в един момент, когато нямаш резултат или когато нямаш нужното разбиране и подкрепа от хората, които вземат решенията, се стига до промяна.”

Жеков пред Block Out: Благодаря на Пламен Константинов за възможността да работим заедно
Жеков пред Block Out: Благодаря на Пламен Константинов за възможността да работим заедно
4 "Block out" с гост Андрей Жеков Андрей Жеков в Block Out: Националният отбор показа израстване и надигане на глава
Андрей Жеков в Block Out: Националният отбор показа израстване и надигане на глава
Жеков пред Sportal.bg: Федерацията взема решенията кой да води националния отбор
Жеков пред Sportal.bg: Федерацията взема решенията кой да води националния отбор
Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички