Президентът на Арда напусна клуба

Президентът на Арда Ахмед Моллахасан използва клубния сайт, за да съобщи една новина на всички фенове на отбора. Моллахасан взе акциите в началото на 2022 г., след което заедно с Яшар Дурмушев поеха управлението на клуба.

"Скъпи фенове на Арда, използвам клубния сайт на отбора, за да внеса едно уточнение. Първо искам да поздравя всички Вас с поредния успех на нашия отбор, който записа пета поредна победа в efbet Лига. През тази седмица, аз като притежател на акциите на ПФК Арда, ще ги прехвърля на Яшар Дурмушев, след което той ще стане едноличен собственик на ПФК Арда. Преди една година и половина, когато отборът бе напуснат от предишните собственици, ние заедно с Яшар поехме управлението на нашия любим отбор. Тогава двамата си поставихме две цели: Арда да се стабилизира финансово, след което да се превърне отново във фактор в родното първенство. Сега смело мога да кажа, че тези две цели са постигнати.

Безпроблемна победа за Арда (Кърджали) над Етър, национал с два гола
Безпроблемна победа за Арда (Кърджали) над Етър, национал с два гола

Искам да изкажа огромната благодарност към всички Вас, с които през цялото това време бяхме заедно във всеки един мач, без значение дали сме победили или загубили. Искам да благодаря на всички треньори и футболисти от клуба, с които имахме много поводи за радост. Няма как да не изкажа огромната благодарност към кмета на гр. Кърджали доц. д-р инж. Хасан Азис, който бе непрекъснато зад отбора и помагаше с всичко, с което може. Най-важният човек обаче бе Яшар Дурмушев, който пое изцяло финансирането на отбора, и смело мога да кажа, че Арда е един от малкото отбори в България, който няма никакви финансови задължения.

Тунчев: Няма как да не съм радостен
Тунчев: Няма как да не съм радостен

Оставям отбора в сигурни ръце в лицето на Яшар Дурмушев, който е футболен човек и милее за Арда. Тук е моментът да кажа, че Арда подписа нов 5-годишен договор с основния спонсор efbet, с много по-добри условия за клуба. Дори и да не съм вече собственик на Арда, аз ще помагам с цялото си сърце, нашият отбор да постига още по-големи успехи.

Завинаги един от Вас!
Ахмед Моллахасан", написаха в официалния сайт на клуба.

Последвайте канала ни в

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти