Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Канело: Не трябваше да се боксирам срещу Бивол

Канело: Не трябваше да се боксирам срещу Бивол

Безспорният световен шампион в супер-средна категория в професионалния бокс Саул Канело Алварес призна, че все още е измъчван от миналогодишното поражение от шампиона на Световната боксова асоциация (WBA) в полутежка категория Дмитрий Бивол. Мексиканецът е на мнение, че такава загуба е недопустима, тъй като той е по-добрият боксьор. 

Алварес обвинява контузиите си за поражението с единодушно съдийско решение от руснака.

„Не бях на 100% готов физически, китката ми не беше 100%, не можех да тренирам на 100%. Седмица преди битката си нараних реброто по време на тренировка. Не трябваше да се боксирам“, каза Алварес в интервю с известния мексикански футболист Уго Санчес.

„Това поражение все още ме боли. Още не съм се възстановила от него. Това имаше голямо влияние върху мен, защото не трябваше да губя – просто съм по-добър от него“, добави мексиканецът.

На 30-и септември Алварес ще защитава своите титли в супер-средна категория срещу безспорния шампион в джуниър-средна Джермел Чарло.

Официално: Канело срещу Чарло в Лас Вегас
Официално: Канело срещу Чарло в Лас Вегас

След загубата от Бивол през май, 2022-а, Алварес многократно изрази желанието си да вземе реванш, но това лято се договори за двубой срещу Чарло, обвинявайки Бивол, че проваля преговорите.

Канело: Всички знаят, че искам реванша с Бивол
Канело: Всички знаят, че искам реванша с Бивол
Последвайте канала ни в

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти