Любо Ганев обяви премиите преди Лигата на нациите и надъха волейболистките: Покажете какво можете! Всички вярваме във вас

Президентът на БФВолейбол Любо Ганев посети днешната открита тренировка на женския ни национален отбор в зала "Христо Ботев" в столицата преди началото на Лигата на нациите. Ганев обяви премиите и надъха емоционално волейболистките.

Мирослава Паскова: Трябва да вземем максимума от Лигата на нациите, а не само оставане
Мирослава Паскова: Трябва да вземем максимума от Лигата на нациите, а не само оставане

"Нямаме разделение относно отношението към мъжкия и женския национален отбор, каквито условия имат мъжете, такива имате и вие жените, каквато екипировка имат мъжете, такива и жените. Това ще продължаваме да го правим, защото това е правилният начин и аз така го разбирам, че трябва да бъде. Неслучайно наградния фонд в нашия спорт е еднакъв, така че и отношението трябва да е еднакво. Естествено, искам от вас да си слушате треньорския щаб, да изпълнявате това, което те правят. Сигурен съм, че те ще извлекат максимума от всяка една от вас, което може. Забавлявайте се на игрището, помагайте си една на друга, вярвайте си, защото това сте и настоящето и бъдещето на България. Може да се появи и някое друго момиче, но това сте хората за тази година и за следващите", каза Ганев.

Лоренцо Мичели: Целта е да останем в Лигата на нациите
Лоренцо Мичели: Целта е да останем в Лигата на нациите

"На 6 юни имаме Управителен съвет, на който ще ви бъдат гласувани премиите, които сте си заслужили от миналата година, така че ще ви бъдат раздадени веднага като се приберете. На тези, които сте новите запазваме същата схема - всяка една победа, която направите във VNL е 5250 долара, които ще бъдат разпределени от щаба. Това е само, ако останате във VNL. Надявам се, че всяка от вас ще иска една седмица повече почивка, а това зависи от вас. Така че, напънете се и покажете какво можете, всички вярваме във вас. Всички, които са около волейбола, знаят, че можете да покажете много добри неща. Пожелавам ви успех, но преди всичко да сте здрави", заяви още президентът на федерацията ни.

Снимки: Startphoto

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти