Тестваха новото осветление на "Колежа"

За първи път днес беше изпробвано новото осветление на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив. Точно в 19:12 часа бяха включени прожекторите, монтирани на металната конструкция на козирката над Централната трибуна и трибуна „Изток“. Моментът бе съпроводен и от заря, която бе подготвена от феновете на Ботев (Пловдив).

Междувременно, от клуба използваха социалните мрежи, за да благодарят на своите привърженици, които се включиха в пренасянето и монтирането на седалките на „Колежа“. Част от най-активните в помощта фенове получиха официални мачови фланелки като подарък за работата си от футболния клуб.

"Колежа" придобива все по-впечатляващ вид след наредените седалки
"Колежа" придобива все по-впечатляващ вид след наредените седалки

Както стана ясно по-рано, днес приключи работата по етап 1 от проекта на съоръжението. Собственикът на фирмата, която отговаря за строителството на стадиона – Илиян Филипов, увери, че до средата на април трябва да мине приемателната комисия за въвеждане в експлоатация и мачът между Ботев и Левски от 28-ия кръг на Първа лига със сигурност ще се играе на „Колежа“.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти