Гледай на живо

Кой ще е последният участник в efbet Лига: Берое или Спортист (Своге) - на живо от Велико Търново със стартовите състави

Групите са все по-далеч за MAD, Fnatic показа силна игра срещу Гълъбов

Групите са все по-далеч за MAD, Fnatic показа силна игра срещу Гълъбов

Здравец "Hylissang" Гълъбов и неговите съотборници от MAD Lions отново не достигнаха победата в LEC Spring 2023. Този път по-силен от тях се оказа тимът на Fnatic. Утре от 20:00 часа пък мадридчани ще опитат да надиграят SK Gaming във втория мач от последната седмица на откриващия - редовен сезон в европейското по League of Legends.

Схватката се проведе в домашни условия, понеже Fnatic имаше болни играчи. "Оранжевите" зададоха добро темпо в началото на мача. Впоследствие почти цялото владение по картата бе в ръцете на FNC, въпреки че Nisqy на мид лейн правеше всичко възможно да затрудно Humanoid. Тази съпротива се оказа безсмислена обаче, след като "лъвовете" допуснаха своята трета поредна загуба и пета в актива си. За MVP пък бе избран новият топ на Fnatic - Оскар "Oscarinin" Муньоз.

MAD ще се моли другите два състава с 2 - 5 резултат - Team Heretics и Excel да загубят последните си две битки, докато мадридчани нямат право на повече грешки, ако искат да продължат в груповата фаза на състезанието.

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти