Гледай на живо

Кой ще е последният участник в efbet Лига: Берое или Спортист (Своге) - на живо от Велико Търново със стартовите състави

Предстоят двата полуфинала в ESL Pro League

Предстоят двата полуфинала в ESL Pro League

CounterStrike турнирът ESL Pro League Season 17 е в разгара си. През последните седмици видяхме страхотна игра от много отбори, която обаче до голяма степен бе покрита под сянката на вълнението от предстоящото излизане на CS2. Все пак обаче силните геймъри скоро ще излъчат победител, а кой ще вдигне купата на ESL ще видим в неделя.

Вече са ясни четирите тима, които ще играят в днешните полуфинали. Класирани са много силни състави и зрелището изглежда гарантирано. Кой ще си тръгне днес с по 50 000 долара, и кой ще остане до големия финал, ще разберем от двете схватки днес.

В първата битка, която стартира днес в 16:30 часа, излизат петиците на Cloud9 и ENCE. Първенците от група А, C9, ще предизвикат справилите се с G2 и Vitality ENCE в игра №1. След нейния край - от 20:00 часа, FaZe и Natus Vincere обещават типично дерби между две от най-силните организации. NAVI премина през 00Nation, Outsiders/Virtus.Pro и Heroic, докато FaZe се справи с FURIA и FORZE, за да достигне до тази заключителна фаза на шампионата.

Снимка: ESL

Още от eSports

Виж всички