Гледай на живо

Евро 2024: Дания 1:1 Англия \Почивка\

В Турция опровергаха новината за Атсу

В Турция опровергаха новината за Атсу

Почетният президент на Хатайспор каза, че Кристиан Атсу все още не е открит след земетресение в Турция, въпреки по-ранната информация, че той е бил открит. Новината тръгна от португалски източник и нататък редица медии в Западна Европа писаха препечатаха данните. В момента от отбора на Атсу отричат подобни данни, че са истина.

Откриха Кристиан Атсу жив, бори се за живота си в болница
Откриха Кристиан Атсу жив, бори се за живота си в болница

Прессекретарят на клуба Мустафа Йозат, цитиран от турската медия “Газете Дувар” също потвърди, че все още няма информация за изчезналия нападател, както и за спортния директор Танер Савут, за когото също се предполага, че е под отломките.

„За съжаление Кристиан Aтсу и нашият спортен директор Танер Савут все още са под развалините. Португалски източник казва за Кристиан Атсу, но не можем да стигнем до него. Не можем да достигнем до никого. Не можем да достигнем тази зона. Ако успеем да го достигнем, световете така или иначе ще бъдат наши. Чакаме помощ. Това е най-трудното място за достигане. Имаме 2 пропуска, ние сме в съоръженията. От утре ще започнем безопасно процеса на евакуация от съоръженията”, каза Йозат.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Снимки: Imago

Още от Футбол свят

Виж всички