Мъжете с оспорвани спаринги на Белмекен

Мъжете с оспорвани спаринги на Белмекен

Мъжкият ни национален отбор по бокс продължава усилено подготовката си за предстоящите много сериозни турнири през годината. Съставът, воден от треньорите Жоел Арате, Валентин Поптолев и Александър Александров, вече две седмици е на Белмекен, като днес бе проведен и поредният спаринг на ринга във високопланинската база.

Пред погледа на президента на федерацията Красимир Инински националите ни направиха изключително силни тренировъчни срещи. Той самият остана много доволен от видяното.

“Подготовката на Белмекен продължава с пълна сила. Уверих се от първо лице, че националите ни продължават да надграждат и да вървят напред. Хареса ми огромното им старание и желание, което показват на ринга. Знаят, че са тук, за да вършат работа. Очаква ни много тежка година, със сериозни изпитания, така че Белмекен е мястото, на което да калят характерите си и да подобрят физиката си. Условията са много добри, нищо не им липсва. Вярвам, че успехите тепърва предстоят“, каза след изгледания спаринг Красимир Инински.

Националите ни ще останат на Белмекен и през следващата седмица, след което ще продължат подготовката си на базата в „Дианабад“ в София. Първият голям турнир пред тях е Купа „Странджа“ от 20 февруари.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти