Първа загуба за Здравец Гълъбов и MAD Lions в LEC, Vitality с още един невероятен двубой

Първа загуба за Здравец Гълъбов и MAD Lions в LEC, Vitality с още един невероятен двубой

Здравец "Hylissang" Гълъбов и MAD Lions изгубиха последната си среща от седмица №1 на LEC от Team Vitality. Първенството на EMEA региона по League of Legends ни предостави вече цели три срещи, като "лъвовете" спечелиха две от тях и приключиха с актив от 2-1 след днешната си първа загуба. Следващата среща на нашето момче е срещу Excel - в събота, 28 януари, от 23:00 часа.

MAD: Chasy - Gnar, Elyoya - Wukong, Nisqy - Viktor, Chazzy - Lucian, Hyli - Lulu

VIT: Photon - K'sante, Bo - Vi, Perkz - Azir, Neon - Ezreal, Kaiser - Nami

Въпреки че Βο и Perkz успяха да убият Nisqy, след като белгиецът прекали с агресията - Elyoya и Hyli навдиха двамата играчи и поведоха в ранната част от схватката. Все пак обаче мид-джънгъл дуото на "пчеличките" взе няколко важни фрага, като така запуши още повече прогреса на Nisqy.

Агресията на Bo не спря, обръщайки везните в ръцете на френската организация. Perkz също успя да се развие, а тимът взе още дракони и Хералд, което позволи на Vitality известна стабилност. "Пчеличките" обаче прекалиха с атаката си на топ лейн около 20-ата минута и подариха няколко жертви на мадридчани.

Около 22-ата минута френският отбор си прибра и Барон без особени затруднения, а не след дълго пресата на Vitality им донесе и победата. MVP стана именно китайският талант на "пчеличките" Жу "Bo" Янгбо, чието уникално представяне в джунглата се оказа ключово за днешната победа на неговия състав.

Йоан Иванов

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти