България ще домакинства в Разград и през 2023 година

България ще приема домакинските си мачове на стадиона в Разград и през тази година. Това разкри вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов на днешната пресконференция, в която бе представено новото партньорство с италианския концерн “Макрон”. На 24 март тази година България приема Черна гора в първи мач от квалификациите за Европейското първенство през 2024.

БФС представи нов партньор, националният ни отбор сменя екипите през лятото на тази година
БФС представи нов партньор, националният ни отбор сменя екипите през лятото на тази година

“Ще домакинстваме на стадиона в Разград. Има идеи да се завърне националният отбор в София, но поне през тази година няма да бъде”, заяви Костадинов.

“По принцип идеята е колкото повече качествени стадиони има, като за пореден път трябва да подчертаем, че не е работа на федерацията да строи стадиони, а на държавата и на клубовете, толкова на повече стадиони ще играе националният ни отбор. Както се случва в Италия, в Испания, за да се подтиква интересът”, допълни заместник-председателят на БФС Христо Запрянов.

“Да се надяваме, че през тази година ще стане стадионът на Ботев (Пловдив) и ще можем да играем там”, каза като допълнение Костадинов.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти