Sportal.bg вече е на 17 години!

Sportal.bg вече е на 17 години!

Точно преди 17 години Sportal.bg се появи в онлайн пространството на България. За нас този път започна на 18 януари 2006 година, когато с трепет и много вълнение публикувахме първата си новина. С много желание, труд и изключително постоянство си проправихме път до №1 в България и от тогава до сега не сме спирали да се доказваме всеки ден. От лятото на 2021-а година Sportal.bg вече е част от една от най-големите международни спортни компании в света Ringier Sports Media Group.

Благодарим ви, наши читатели, доброжелатели и критици, че Sportal.bg вече 17 години го има и е спортна медия №1 в онлайн пространството. И през 2023 година ще бъдем най-близо до всичко най-интересно в света на спорта. Очаквайте още повече ексклузивни новини, снимки, видеорепортажи от всички спортни събития у нас и по света през календарната година. 

Екипът ни не спира да търси възможности да бъдем още по-близо до вас и да ви създаваме все повече удобства. А последният пример е  най-новата ни секция "Домът на феновете", която е изцяло насочена към вас и е пълна с всякакви награди, които ще стават все по-интересни и още по-големи. 

Ще се радваме и ще се стараем максимално, за да бъдем отново източник №1 за вас за новини, видеорепортажи, коментари, анализи. Понякога грешим, но си взимаме поуки и продължаваме напред с амбицията да бъдем максимално полезни на вас, нашите читатели! 

Благодарим Ви от сърце, че ни има!

Още от Медии

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти