Гледай на живо

ЦСКА-София - Гиляни (Косово) 1:0

Близнаци молят да се върнат на "Герена"

Сериозен обрат е настъпил с двама от най-обещаващите млади играчи, които избягаха от Левски през лятото. Става дума за близнаците Симеон и Виктор Василеви. Както много други обещаващи играчи и те решиха да се поддадат на изкушенията, които предлагат от ЦСКА 1948. "Червените" са безскрупулни в търсенето на таланти. И нищо не ги спира пред целта за привличане на футболиситте, които са набелязали. Твърди се дори, че това е станало и срещу сериозни парични стимули в този случай. Близнаците са били изкушени с по 3000 лева на калпак във вид на стипентия.

"Приветсваме в клуба братята Симеон и Виктор Василеви, които идват при "червените" от детско-юношеската школа на Левски. Двамата са на 15 годишна възраст и доскоро бяха част от състава до 17 години на клуба, с който играха в Елитната група до 17 години. Те имат и двубои в Елитната група до 15 години. Симеон се подвизава най-често като външен полузащитник и крило, докато брат му Виктор е най-полезен в средата на терена като дефанзивен полузащитник. Те вече записаха участия и в контролни срещи с първия отбор на Левски. Братя Василеви вече са носили и екипа на юношеския национален отбор на България до 17 години", радваха се "червените".

Василеви обаче са останали разочаровани, че нямат същото влияние, каквото са имали на "Герена" и напират да се върнат там. Не е ясно дали обаче това ще се случи, тъй като в Левски не обичат бегълците.

"Мач Телеграф".

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички