Вики Григорова за бъдещето на националния отбор на България

Волейболистката Виктория Григорова стана изключително популярна с участието си в предаването “Игри на волята”. Там тя се класира сред 5-те финалисти, но отпадна в полуфиналната битка.

Бившата волейболистка на Левски и Марица (Пловдив) бе гост във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out, в което говори и за бъдещето на националния отбор на България за жени.

7 "Block Out" с Евгени Иванов и Виктория Григорова

“Ива Дудова много добре се развива, има страхотни данни, но разбира се, трябва да работи още доста като всеки млад състезател, но мисля че тя е нашия лъч надежда. За трансфер в чужбина - всяко нещо с времето си. Тя е доста млада и едно такова излизане навън на тези години, на които е, мисля че няма да е в неин плюс. Естествено ще дойде и нейното време, в което ще трябва да излезе и да покаже какво може в чужбина, но първо трябва да натрупа основата, на която може да гради, а тя има да трупа още основа. Интересно е да видим как Ива Дудова ще се развие с националната фланелка, има достатъчно време”, заяви Виктория Григорова във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.

Ще продължи ли кариерата си във волейбола Виктория Григорова от “Игри на волята”?
Ще продължи ли кариерата си във волейбола Виктория Григорова от “Игри на волята”?

“За представянето на женския национален отбор не мога да дам много обективен коментар, защото по това време, когато бяха състезанията, аз бях изолирана на едно друго място. Но мога да кажа, че и в националния отбор идва времето когато трябва да се сменят поколенията и този момент е много близко, защото моя набор, които са по 31-32 ще се откажат, и ще дойде момента когато ще трябва да влизат млади и да се учат. За съжаление към момента няма такова подмладяване каквото има в мъжкия национален отбор и не знам какъв ще е прехода”, добави Виктория Григорова.

Още от Волейбол

Виж всички