ЦСКА - София с нов спонсор

ЦСКА - София може да има нов рекламодател съвсем скоро. Ръководните фактори на "Армията" са в напреднали разговори с букмейкърска компания. Припомняме, че основният спонсор на клуба също е от хазартния бизнес - Winbet. Двете страни започнаха партньорството си през 2016 година, когато логото на компанията се появи на гърба на фланелките на отбора. През лятото на 2021 г. пък те подписаха договор за генерално спонсорство, който е със срок от 5 години. Рекламно лице на компанията пък е иконата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков.

Според запознати новият партньор на "червените" е компанията Inbet. 

Бъдещият нов стадион на ЦСКА - София ще използва модерна тревна настилка като на "Камп Ноу"
Бъдещият нов стадион на ЦСКА - София ще използва модерна тревна настилка като на "Камп Ноу"

Все още не е ясно дали логото на Inbet ще се появи на фланелките на ЦСКА - София, където през този сезон присъства единствено емблемата на генералния спонсор. През миналата кампания пък там място имаха и телекомуникационната компания A1 и фирмата за кафе Baristo. Първата вече грее единствено на рекламните пана на "Българска армия", а отношенията с втората приключиха.

Очаква се развитие по отношение на партноьроството между ЦСКА - София и новата бетинг компания да има до края на годината.

"Тема спорт"

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти