Зрелище във “Фермата“! Владо Николов отново се връща, за да влезе в битка

Страхотно зрелище предстои във “Фермата” дни преди големия финал за 100 000 лева. Волейболната легенда Владо Николов ще се завърне в риалитито, в което участва преди пет години и ще се бие срещу някогашния си съперник – Яни.

Сблъсъкът в петък ще е най-големият подарък за пчеларя, който навърши 34 години в стопанството. В третия сезон на предаването Владо спечели тежък дуел срещу Яни, но реши да напусне шоуто и така даде шанс на опонента си да продължи напред.

“100 000 лева няма да сбъднат моята мечтата, но ще сбъднат мечтата на Яни да остане на село. Видяхте, че той е страхотен, победи ме във важни битки. Това, което му липсва, е да повярва в доброто”, мотивира оттеглянето си от предаването волейболистът. Впоследствие Яни оправда доверието на спортиста, бори се с нокти и зъби, за да се докаже и стана шампион в третия сезон на “Фермата”.

В предстоящия специален дуел участникът от село Козлец ще получи шанс за реванш срещу Владо Николов, на когото е голям фен. Наградата за победителя ще е чест и слава.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти