Efbet е новият спонсор на волейболния клуб ЦСКА

Новият спонсор на волейболния клуб ЦСКА е Efbet.

Новината бе обявена от президента на “червените” Александър Попов на официална пресконференция в Пресклукб “България”, предаде репортер на Sportal.bg.

6 Пресконференция на волейболен клуб ЦСКА

"Партньорството с Efbet е много важно и открива широк хоризонт пред нас. С подкрепата, която имаме от Сънотех и Хиполенд, а сега и от Efbet, ще имаме възможност да гоним по-високи цели и да се фокусираме върху развитието на клуба. Efbet от години подкрепя българския спорт и е един от основните спонсори конкретно и на волейбола. Компанията е генерален спонсор на БФВ и НВЛ”, заяви президентът на волейболния ЦСКА Александър Попов. 

Предложението за подкрепа на букмейкъра е предпочетено след разговори и с други компании. Предимството е в дългосрочното намерение на eдин от най-големите букмейкъри в България да спонсорира отбора, което осигурява по-добри възможности за планиране дейността на клуба за няколко години напред.

6 Пресконференция на волейболен клуб ЦСКА

„Започваме сезона много по-спокойни и съм сигурен, че достойно ще отговорим на отговорностите, които носи екипът на ЦСКА", коментира още Сашо Попов.

Така фирмата ръководена от Цветомир Найденов продължава да инвестира в спорта, след като по-рано стана и основен спонсор на баскетболния ЦСКА.

Цветомир Найденов ще възражда и волейбола на ЦСКА
Цветомир Найденов ще възражда и волейбола на ЦСКА

Efbet е и основен спонсор на Първа професионална футболна лига, както и на редица футболни отбори, сред които ЦСКА 1948, Лудогорец (Разград), Берое (Стара Загора), Арда (Кърджали), Хебър (Пазарджик), Българска федерация по волейбол (БФВ), Българска федерация по баскетбол (БФБ), Национална баскетболна лига (НБЛ), Национална волейболна лига (НВЛ) и други.

ЦСКА с обновен състав, завръщат се легионери и опитни състезатели
ЦСКА с обновен състав, завръщат се легионери и опитни състезатели

Снимки: Борислав Трошев

Още от Волейбол

Виж всички