Небивал интерес към Софийския маратон, свършват номерата и на четирите дистанции

Небивал интерес към Софийския маратон, свършват номерата и на четирите  дистанции

Небивал интерес към участие в Wizz Air София маратон 2022 регистрират организаторите. И в четирите дистанции – 42.195 км, 21 км, 10 км и масово бягане – стартовите номера са на привършване. Най-много са желаещите да участват на 10 км, където са останали едва 50 стартови номера, а на 21 км свободните са стотина. В класическия маратон само за ден бяха взети половината от останалите номера за късна регистрация.

Онлайн регистрацията приключи, но след крайния срок заявки се приемат в офиса на състезанието, който е ситуиран в Княжеската градина до Орлов мост. Можете да си вземете стартовия пакет с късна регистрация днес, петък до 19.00 ч., утре, събота от 9.30 до 20.00 ч. и в неделя сутрин от 7.00 до 9.00 ч. За масовия старт на 2.2 км няма нужда от регистрация, но ако желаете да участвате в томболата с награди от FiBank трябва да си вземете стартов номер от офиса.

Всеки участник получава лимитирана тениска с уникално красив дизайн и с бранда на маратона, както и раничка, а успешно завършилите основните дистанции ще бъдат отличени с изящен паметен медал като спомен от участието в събитието – тази година той е с изображението на църквата “Света София“. Wizz Air отново осигурява на всеки стартирал в основните дисциплини по един еднократен ваучер на стойност 20 евро, който може да се използва в рамките на година за закупуване на самолетен билет до желана дестинация.

Още от Лека атлетика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти