Кампанията "Спортувай с Локомотив Пловдив" в нови две училища

За учениците от СУ „Отец Паисий“ в Куклен и ОУ „Христо Ботев“ в Крумово учебният ден на 6 октомври 2022 г. беше по-необичаен – наситен с емоции, игри и задъхани усмивки. И очаквания за нещо ново. 

Своя принос към събитието дадоха представители на Клуба на привържениците на Локомотив Пловдив, World Wide Locos и на различни спортни формации на черно-белите – Виктор Владов от БК „Локомотив Пловдив”, Веселин Пашалиев от ЖПК „Младост 91”, Бирсент Карагарен, Петър Витанов, Иван Арамазов от ПФК „Локомотив Пловдив”, Димитър Палазов, директор, и Филип Костадинов от детско-юношеската школа на „Локомотив Пловдив“.

След като получиха традиционните пожелания за успешна година, постоянство в преследване на целите и неспирен стремеж по пътя към житейските върхове, за учениците дойде и съществената част от събитието. В ръцете им се озоваха подаръчни пакети с учебни пособия, учебна програма във формата на купа, която да бъде заслужена награда за положения от децата труд и като непресъхващ извор на желание за постижения в училище и в живота.

По време на последвалия спортен празник децата усетиха тръпката да играят в компанията на футболистите от представителния отбор на Пловдивския любимец, а по-късно опитаха късмета си и под баскетболния кош под радостния поглед на Виктор Владов. Празникът бе двоен – както за малки, така и за големи. Защото една усмивка не струва нищо, но дава много!

А краят на този по-различен учебен ден криеше в себе си най-голямата изненада – билети за следващия домакински мач на Локомотив Пловдив срещу Славия!

Деца, вашето място е на стадиона! Очакваме ви!

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти