Кубрат Пулев разкри за сензационни преговори с Тайсън Фюри

Кубрат Пулев разкри за сензационни преговори с Тайсън Фюри

Кубрат Пулев преговаря с Тайсън Фюри за мач за световната титла по бокс в тежка категория. Българинът иска да атакува пояса за трети път в кариерата си.

Българският боксьор сподели, че все още няма яснота къде ще се проведе следващият му двубой, но се надява да излезе на ринга срещу сериозен съперник.

"Ще направим нов мач. Надявам се сега с Тайсън Фюри да стане мач. Това ще бъде доста по-смислено и много по-ефективно", заяви Кубрат Пулев пред БНТ.

Пулев каза още, че се водят преговори и с британеца Дерек Чисора за трети мач между двамата.

Кубрат Пулев: Бях уверен преди първия мач, а сега съм уверен отново - Усик пак ще победи Джошуа
Кубрат Пулев: Бях уверен преди първия мач, а сега съм уверен отново - Усик пак ще победи Джошуа

"Той не е единственият боксьор, бил съм го. Колко пъти да го бия вече? И последния път го бих, но сега така прецениха, вдигнаха неговата ръка, аз съм доволен винаги от себе си", добави родният боксьор.

Братът на Кубрат, Тервел Пулев сподели, че до края на годината ще има още един бой на професионалния ринг. Очаква се срещата да бъде насрочена за декември.

"Ако ме питате за противник и за място, още не мога да Ви кажа, но когато се изясни, ще го обявим", каза по-малкият от братята Пулев пред обществената медия.

Братята Пулеви проведоха среща със студенти в Икономическия университет във Варна. Темата на дискусията беше за мотивацията и дисциплината на ринга и извън него.

Още от Бойни спортове

Виж всички