Гледай на живо

"Трето полувреме" преди Австралия - Дания

Камен Костадинов и момчетата от бившия SKADE се разделиха

Камен Костадинов и момчетата от бившия SKADE се разделиха

Един от големите лидери в българския Counter-Strike Камен "bubble" Костадинов обяви, че се разделя с момчетата от бившия си тим SKADE. Геймърите в момента се подвизават като сборка в някои Tier 2 - Tier 3 турнири, но явно капитанът си търси да се впусне в друго премеждие.

Костадинов стана част от SKADE сравнително скоро, когато със Симеон "dream3r" Ганев направиха своя трансфер от друг български тим - Fiend в началото на пролетния сезон за 2022 година. Така вече 10 месеца той се състезава под флага на норвежката организация, последните дни от които родните играчи заформиха микс под названието ex-SKADE, понеже отношенията им с клуба бяха прекратени.

Успехите, спечелени от опитния водач и неговите съотборници, са наистина впечатляващи, имайки предвид ранга на отбора, като заедно момчетата вдигнаха трофеите от A1 Gaming League, Elisa Invitational Winter 2021, Pinnacle Cup III, Polska Liga Esportowa Superpuchar 2022 и Clash of Leagues 2022. През това време се класираха и на 17-то място в света на играта.

Спирам да играя с момчетата от SKADE. За мен тези няколко месеца бяха незабравими и им желая само най-доброто за в бъдеще. Затваряме страницата "SKADE", за да можем скоро да отворим нова", написа Костадинов в социалните мрежи.

Снимка: HLTV

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти