Николай "Nikobaby" Николов остана без отбор след разпада на The Alliance

Николай "Nikobaby" Николов остана без отбор след разпада на The Alliance

Елитната организация по Dota 2 - The Alliance обяви, че освобождава своите досегашни играчи , от които част бе и българският геймър Николай "Nikobaby" Николов

Alliance е един от най-успешните европейски клубове, въпреки че наскоро отново изпадна в долното ниво на Стария континент - Dota Pro Circut Division 2. В последствие на тима му се размина и важният The International, а коренните промени започваха да изглеждат все по-близо, имайки предвид слабата игра на момчетата. От организацията и преди са опитвали да правят смени, например скорошното сбогуване с друг роден състезател Николай "CTOMAHEH1" Калчев.

"Освобождаването на целия състав не е лесно, особено когато заставаш зад тим с история в преминаването на препятстсвия. Все пак през тази тежка година научихме много. Искам на благодаря на играчите, треньорите и всеки, който бе част от екипа за невероятната работа. Не мога обаче да скрия разочарованието си от загубите, затова приключвам нещата навреме. Догодина ще инвестираме двойно в Dota, за да направим феновете щастливи с цел да им се отблагодарим за лоялността", сподели изпълнителният директор на The Alliance Джонатан "Loda" Берг.

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти