Гледай на живо

Мароко - Испания 0:0 /Продължения/

Остават броени дни до един от най-големите международни турнири по джаги в България

Остават броени дни до един от най-големите международни турнири по джаги в България

Остават броени дни до един от най-големите международни турнири по джаги в България за тази година – SOFIA GRAND MASTERS XIV. Организатори на събитието са Българската Джаги Федерация и СК „Джагоарс”.

Състезанието ще се проведе в спортен бар „The Academy” /бул. «Тодор Александров» 64/ в периода 7-9 октомври и ще стартира в ранния следобед на петъчния ден с дисциплините класик двойки и смесени двойки. А през уикенда играчите ще премерят сили в игри по единици и двойки. Мачовете ще се играят на официалната маса Леонхарт по правилата на Международната федерация по футбол на маса – ITSF. За надпреварата има записани над 100 състезатели от различни държави – България, Германия, Русия, Литва, Нидерландия, Белгия, Австрия, Турция, Сърбия, Финландия, Италия, Румъния, Швейцария, Франция, Полша и др.

Четиринадесетото издание на турнира предвещава много спортни емоции както за участниците, така и за зрителите. Входът е свободен и всеки желаещ може да се наслади на професионална игра и да подкрепи българските състезатели. Ще има и лайфстрийминг, както и своевременна информация във фейсбук страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/635253531460419.

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти