Александър Усик: Битката с Антъни Джошуа ще бъде страхотна

Световният шампион по бокс в тежка категория във версиите WBA, WBO и IBF Александър Усик ще проведе втора битка срещу британеца Антъни Джошуа. 

Украинецът се появи на официалната пресконференция в Джеда (Саудитска Арабия) с прическа като стил “Чингис Хан”. 

"Благодаря на хората, които ни позволиха да се боксираме тук. Това е много важно за мен, за моя отбор и моята държава. Щастлив съм да съм тук и се чувствам така, сякаш ще идвам отново и отново", започна Усик, който говори на украински по време на събитието.

"Ние се опознахме в първия мач, той - мен, аз - него. Този мач ще започне с 13- рунд, ще продължи с 14-и и така нататък. Имахме доста време да се опознаем и смятам, че тази събота вечер ще бъде великолепен сблъсък", добави Усик.

„Битката с Антъни Джошуа ще бъде страхотна! Това ще бъде страхотна, страхотна битка“, категоричен бе Александър Усик, който показа и шампионските пояси, които ще бъдат заложени в битката на 20 септември.

"Ние сме родени да се състезаваме - за живота си, за колани, за всичко. Този, който не се състезава, не живее. Целият ни живот е надпревара. Затова се състезаваме", завърши боецът. 

Снимки: Gettyimages

Още от Бойни спортове

Виж всички