Копич: Искам да направя от Ботев семейство

Копич: Искам да направя от Ботев семейство

Наставникът на Ботев (Пловдив) Желко Копич смята, че неговият тим е заслужавал повече победата при гостуването на Берое. Хърватинът бе близо до успех в дебюта си, но “канарчетата” пропуснаха успеха след късно изравняване на заралии.

Ботев изпусна победата в битката за Тракия в последната минута
Ботев изпусна победата в битката за Тракия в последната минута

"Преди всичко искам да изразя радостта си, че съм част от българското първенство и то в такъв отбор, с такива страхотни фенове. Имахме ситуации, в които топката срещна гредата, имахме и други удари. Направихме принудителни смени, с които загубихме баланс. Гордея се обаче с футболистите и благодаря на невероятните фенове за подкрепата".

"Трябва да търсим по-атакуващи и динамични действия. Повече и по-бързи преходи, това искам да виждам от моите отбори, такъв е моят стил. С поредните загуби има липса на увереност, но пък днес можеше да вкараме повече. Загубихме от баланса и контрола на топката. Това позволи на Берое, макар и хаотично да изсипва топката и да оказва натиск. Това ни е за урок за следващия мач".

"Не искам да правя отбор, а от отбора да направя семейство. Ще дам най-доброто от себе си. Искам моят състав да се чувства добре психически. Не сме говорили с ръководството за конкретни цели, но аз знам, че всеки свързан с Ботев желае да се побеждава във всеки мач", завърши Копич.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти