Ботев (Пловдив) скочи срещу програмата на БФС

Ботев (Пловдив) скочи срещу програмата на БФС

Ръководството на Ботев (Пловдив) изпрати днес официално писмо към БФС във връзка с публикуваната вчера програма на предстоящите мачове от шампионата. 

Писмото изразява несъгласието на "канарчетата" от датите и началните часове, в които ще се провеждат техните мачове и твърдят, че търпят финансови загуби при мачове в петък. 

"За пореден път домакинските срещи на клуба се определят за петъчен ден, което има ред негативни последици за ФК Ботев - намаляване на посещаемостта, спад на зрителския рейтинг и, съответно, на спонсорските доходи и средствата от продажби. 

Отчитайки липсата на каквито и да било прозрачни правила и процедури в съставянето на графика в БФС, искрено се надяваме,че лимитът на домакинските срещи в петъчни дни е изчерпан и следващите мачове ще се провеждат в удобно за феновете на клуба време. 

В тази връзка, бихме искали ясно да заявим своята позиция: независимо от външните обстоятелства, ФК Ботев винаги поставя на първо място грижата за своите фенове, които са истински дванадесети играч на мачовете в Коматево и подкрепят отбора, независимо от външните обстоятелства и резултати", се казва в писмото, което е публикувано на страницата на клуба и изпратено по мейла до БФС.

Още от БГ Футбол

Виж всички