Валентич: Гордея се с футболистите, имаме много потенциал

Наставникът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич бе доволен от играта на неговия отбор при равенството 0:0 срещу АПОЕЛ (Никозия). Специалистът е много доволен от борбеността на неговите футболисти.

Ботев и АПОЕЛ не си вкараха, съдбата на "канарчетата" ще се реши в Никозия
Ботев и АПОЕЛ не си вкараха, съдбата на "канарчетата" ще се реши в Никозия

"Тежък мач, но това е огромна стъпка напред за нас, защото след първите два мача в България започнахме добре. Не показахме никакъв страх от АПОЕЛ. В момента, в който започнаха да задържат повече топката, тогава нещата се усложниха. В края на първото полувреме пропуснахме толкова много положения да отбележим. Видяхме, че и двата тима, че не сме все още готови физически", каза Валентич.

21 Ботев (Пловдив) - Апоел (Никозия)

"Шансовете остават 50 на 50. Като цяло се гордея с моите футболисти и с това как се бориха. Разбира се отрази се това, че за АПОЕЛ това бе първи мач. Те отпаднаха физически и ще анализираме това. Имаме добър отбор, имаме качество и искаме във всеки мач да играем футбол. На хартия трябва да кажем, че АПОЕЛ е голям отбор и е фаворит за втория мач, но моята работа е да намеря слабите им места. За всички нас ще бъде трудно да играем срещу 15 000 на реванша. Ние сме млад отбор с много потенциал", допълни Валентич.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички