Мария Йорданова: Подготвихме се много добре и победихме

Младата волейболна националка Мария Йорданова призна след победата с 3:1 гейма над Полша и оставането на тима в Лигата на нациите, че са се подготвили много добре за мачовете срещу Доминиканската република и "Дружина полска" и са ги победили.

България остана в Лигата на нациите!
България остана в Лигата на нациите!

"Ние отдавна се бяхме готвили за този мач. Главно за този турнир в София се бяхме подготвили за Доминиканската република и Полша. Разбира се, Бразилия и Италия са по-класни отбори и всички знаехме, че ще загубим от тях, така че противниците ни бяха Доминиканската република и Полша. Радвам се, че се подготвихме много добре за тях и ги победихме", коментира Йорданова.

Лоренцо Мичели: Знаехме, че трябва да спечелим на всяка цена! Показахме нашата нагласа, нашият манталитет
Лоренцо Мичели: Знаехме, че трябва да спечелим на всяка цена! Показахме нашата нагласа, нашият манталитет

"Много сме щастливи от победите пред родна публика. Аз лично никога не бях играла в "Арена Армеец" и наистина емоциите са уникални. Публиката е седмия играч наистина. Да, разбира се, двете победи ни повдигнаха самочувствието и ще гледаме занапред да се представяме все по-добре", каза още младата националка.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите двубои от волейболното Световното първенство 2022, на живо, в ефира на MAX Sport.

Снимки: Борислав Трошев

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти