Не особено успешна седмица за нашите момчета в света на League of Legends

Не особено успешна седмица за нашите момчета в света на League of Legends

Премина и тази седмица за родните представители в различните регионални първенства по League of Legends, като въпреки че видяхме някои успехи, със сигурност "лъвовете" ще желаят повече занапред. Тази вечер Fnatic със Здравец "Hylissang" Гълъбов излиза срещу Astralis в най-силния турнир на Стария континент - LEC.

Състезателят на Барселона Михаил "twohoyrz" Петков изигра два немного успешни мача и приключи седмицата с 0-2, съответно срещу Heretics и тима на Жерар Пике - KOI. "Каталунците" ще опитат да се изкачат от шестото място, на което се намират в момента, с две важни сражения другата седмица. По изключение обаче, първият двубой за следващия кръг ще се състои още тази неделя от 16:30, когато Михаил и компания ще срещнат G2 Arctic. В четвъртък от 22:00 съпереници на родния мид лейнър ще бъдат MAD Lions Madrid.  В италианския PG Nationals Хрсимир "6ax" Попов и Axolotl се справят чудесно и в момента са на втора позиция. На дъното на класирането в същото първенство са Димитър "LeBron" Костадинов и Илия "Lmzs" Ръжгев с отбора на ESPORT EMPIRE.

С победа и загуба приключи седмицата си Веселин "Hatred" Попов, който се състезава в шампионата на Бенелюкс - Elite Series с екипа на Sector One. "Лисиците" надвиха 7AM и отсъпиха на The Agency. В понеделник от 21:00 ще опитат да подобрят четвъртото си класиране срещу LowLandLions, а пък в сряда от 23:00 "оранжевите" ще играят срещу Genk. В Балканската лига най-добре се справя Никола "Lakerz" Петков с тима на CyberWolves, който е четвърти в момента, а пък българите Симар "Frostsize" Нашидов и Дарин "Dargod" Киров от гръцкия Auxesis взеха първата си победа за сезона.

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти