Саша Илич държи в шах ЦСКА - София

Сръбският треньор Саша Илич държи под напрежение ръководните фактори на "Българска армия". Макар че двете страни постигнаха пълно споразумение още в средата на миналата седмица, 44-годишният специалист все още не е приел окончателно офертата на "червените" и съответно не е подписал договор. Основната причина за забавянето е овакантяването на треньорския пост в отбора, чиято легенда е Илич - Партизан. Именно той е фаворит на феновете на "Гробарите" за нов наставник след оставката на Александър Станоевич. За "Юна" се спрягат още няколко имена, сред които Младен Кръстаич, който обаче заяви, че не бърза да се прибира в Сърбия. Марко Николич също е сред опциите.

В неделя Илич бе сред гостите на сватбата на крилото на Партизан лазар Маркович. От "Армията" се опитват да форсират преговорите и се надяват много скоро да подпишат със специалиста, който в понеделник, 6 юни, да изведе "червените" на първа тренировка за сезон 2022/23.

Легендата на Партизан Саша Илич поема ЦСКА - София
Легендата на Партизан Саша Илич поема ЦСКА - София

Разговорите между ЦСКА - София и сърбина стартираха още преди Стойчо Младенов да подаде оставка, като Илич дори бе в София през първата половина на април. След това представител на столичани се срещна с него и в Белград. От "Армията" продължават да мълчат относно казуса с треньорския пост в клуба. Припомняме, че в интервюто си с отговори на фенските въпроси, излъчено миналата сряда, собственикът Гриша Ганчев обяви, че все още не е решил кой ще води отбора. Така по-малко от седмица преди старта на подготовката все още не е ясно кой ще бъде треньор на ЦСКА - София за следващата кампания.

"Тема спорт"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти