Чезари: Гриша Ганчев играе вабанк! Феновете от Дървеното ли са виновни за 0:5 в Разград?

Известният привърженик на ЦСКА Лъчезар Николов коментира пред Sportal.bg интервюто на Гриша Ганчев, в което собственикът на "червените" отговаряше на фенски въпроси. Чезари попита защо Ганчев не призове запалянковците да пуснат записа на разговора му със Стойчо Младенов, за да се види точно кой какво е казал. Бизнесменът даде мнение и относно думите на Ганчев, че ще въведе пропусквателен режим и баджове на стадион "Българска армия", за да няма хора, които да висят по цял ден в кафенето. 

"Ето това, което чухме, ясно е, че Гриша Ганчев играе вабанк. Още през декември Стойчо Младенов ми се оплакваше, че тези хора не искат да правят селекция. Слушам интервюто на Ганчев - Младенов поискал само едно крило, те взели две крила. Глупости! Стойчо е представил цял списък с футболисти, но му е било казано кой ще им дава заплати. На което Стойчо е казал, че с тези футболисти ще станем шампиони, но е получил отговор, че за какво му е да става шампион и второто място било добро. Стойчо това го е споделил пред феновете и Ганчев си е мълчал. Както казах, Ганчев играе вабанк, тръгва срещу всички и разчита, че във времето феновете ще се успокоят и любовта им към ЦСКА ще ги върне на стадиона. С тези мерки относно Дървеното на "Армията" иска да сплаши феновете. Като направи пропусквателен режим на стадиона, какво ще промени това в играта на отбора?

Ганчев казал на играчите на Литекс да спрат да вкарват при 5:0 на почивката срещу ЦСКА
Ганчев казал на играчите на Литекс да спрат да вкарват при 5:0 на почивката срещу ЦСКА

За нещата, които казва за мача 0:8, много ми е интересно, ако някой сложи Ганчев на детектор на лъжата, какво би се получило. За този мач и за титлите на Литекс. Чухме и за титлите на ЦСКА - нали помните, че една година имахме преднина от 16 точки пред втория. За какво говори той?! Имахме наистина силни отбори. Бях на един мач в Пловдив срещу Ботев, с жена ми и с един приятел, на когото съм кум, поведоха ни 1:0. След пет минути изравнихме, започнаха да ме замерят с бутилки, мачкахме ги. Докато излезем от стадиона, вече беше 3:1 за ЦСКА. Насред Пловдив атаки, атаки, атаки - Стойчо Младенов беше треньор. За кои мачове и титли говори той?

Гриша Ганчев: С какво да ме купи Наско Сираков? С голия си задник?
Гриша Ганчев: С какво да ме купи Наско Сираков? С голия си задник?

След 0:8, сега дойде 0:5 от Лудогорец. Левски ги бие 3:2 и ги елиминира за купата, а ние след седмица падаме с 0:5. Феновете и Дървеното ли са виновни, извинявайте! Феновете от Дървеното ли попречиха на отбора в Разград? Ясно е, че се търсят оправдания. Левски - ЦСКА, окей. Финал е, някой трябва да победи. Ама ние нямахме един удар във вратата, голова атака. Кой е виновен? Стойчо Младенов ли? Любо Пенев ли?

Ганчев: Бях достатъчно толерантен с кибиците! По цял ден висят на кафето на "Армията", взимаме мерки
Ганчев: Бях достатъчно толерантен с кибиците! По цял ден висят на кафето на "Армията", взимаме мерки

Явно Гриша Ганчев е решил да е в ЦСКА, колкото може. Някой му бил пречил за стадиона. Кой му е пречил за стадиона? От 2019 година някой не му дава да строи ли? На кривата ракета космосът ѝ е виновен. Иначе, да, за България стадион за 30 000 евро е сериозна инвестиция. За последно се разправях с Ганчев след загубата от Ботев (Пловдив) с 2:3 за купата. Написах му, че това е една от най-срамните загуби в историята на ЦСКА - да те отстрани Ботев с девет души на "Армията". Какви кебапчета, какво Дървено? Не е ли обидно на домакински мач на ЦСКА да ходят по 300 души? Кой е виновен за това? Ние, феновете, ли сме виновни?

Гриша Ганчев определи най-голямата си грешка в Борисовата градина
Гриша Ганчев определи най-голямата си грешка в Борисовата градина

Ганчев трябва да разбере, че е в ЦСКА. Политиката, която водеше в Литекс - да взима футболисти и да чака да се развият, за да ги продаде за доста прилични пари, като например Дока Мадурейра, тук не върви. Аз съм му го казвал още в началото - че това в ЦСКА не може да се случи, никой няма да те чака, тук се взимат само проверени футболисти, трябва да се работи професионално. Той си знае човекът като в Литекс и така ще си я кара, докъдето може.

Ганчев с атака по Стойчо Младенов
Ганчев с атака по Стойчо Младенов

Гриша Ганчев защо не призове феновете да пуснат записа от разговора му със Стойчо Младенов? Има два записа, двама човека са записвали - нека ги призове да го пуснат целия запис, да се чуе какво са говорили, разговорът как е вървял. Тогава ще се види кой какво е искал, кой какво не е искал и какво е било. Стойчо Младенов е казал всичко пред феновете и пред Ганчев. Вместо да се спори, феновете да публикуват записа", заяви Лъчезар Николов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти