Собственикът на ЦСКА - София: През пролетта по-слаб отбор от нашия няма! Сигурно това няма да е последна загуба от Левски

Собственикът на ЦСКА - София Гриша Ганчев говори за загубата от Левски във финала за Sesame Купа на България и за представянето на "червените" през пролетта. Бизнесменът даде интервю пред клубния сайт на "червените", където отговаряше на част от фенските въпроси, публикувани на официалната страница на клуба във "Фейсбук".

"Отборът ни е в насипно състояние. Аз твърдя, че през пролетта по-слаб отбор от нашия няма - в цялата ни измислена Първа лига. Мога да се подпиша с двете си ръце. Момчетата от Локо София ни изтърваха със страшната им селекция, трябваше да ни бият 3:1 или 4:1 на "Васил Левски". Уникалната селекцията на "царете", събрани от кол и въже, седмица преди това ги картотекираха и т.н. Не мога да отрека, че колегите що-годе я търкалят там, но ще ги видим, идват и други мачове. Не е за първи път ЦСКА да пада от този съперник (Левски), сигурно няма и да е за последен, но дай да видим последните пет години тенденцията каква е. Аз като дойдох на "Армията" беше много негативна за ЦСКА, сега е доста положителна", заяви Ганчев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти