Кубрат Пулев: Имам оферта от Дерек Чисора за двубой в Лондон

Кубрат Пулев разкри интересно предложение от Дерек Чисора за битка в Лондон през лятото - много скоро след убедителната му победа над Джери Форест в Лос Анджелис.

Кобрата се завърна в България с брат си Тервел и заяви, че дори да не се изправи точно срещу Чисора, над когото има вече успех, планира да не си почива много и скоро да проведе нов двубой.

Пулев не се е отказал да атакува за трети път световната титла и каза, че следващият му мач може да бъде за някой от другите пояси на федерациите.

“В България си е най-хубаво. Родината си е родина. Винаги сме щастливи само като дойде денят да се качваме на самолета за България. Противникът ми беше сериозен, а пък аз го надиграх безапелационно.

Тервел Пулев: Много скоро може да се кача отново на ринга
Тервел Пулев: Много скоро може да се кача отново на ринга

Даже в 4-ия рунд трябваше да го нокаутирам, но така се получи. На видеата си виждам пропуските за нокаут, той си беше открил черния дроб. Той чакаше да му бъде причинен дискомфорт. 

Напрежението и концентрацията са големи и трябва всяка възможност да се атакува и да се внимава да няма поражения по мен, защото всеки удар може да бъде решаващ.

Ето по колко спечелиха Кубрат Пулев и Тервел Пулев от битките си
Ето по колко спечелиха Кубрат Пулев и Тервел Пулев от битките си

Аз съм вече десети в ранглистата в тежка категория. Нищо чудно следващият мач да е за някоя титла. Вече имам предложение от Дерек Чисора да се бие с мен в Лондон. Но колко пъти да го побеждавам него?

Тази календарна година ми предлагат нови мачове. Трябва да почина малко, но аз обичам да съм пълноценен и ефективен и нямам нужда от голяма почивка”, каза Кубрат.

Снимки: Владимир Иванов

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти