Найден Найденов: Видя се, че много неща не ни достигат

Найден Найденов: Видя се, че много неща не ни достигат

Националният волейболен отбор на България за младежи до 22 години загуби шансове за класиране на Европейското първенство, след като не успя да се противопостави на Франция и отстъпи с 0:3 гейма на квалификацията в София. Селекционерът на България Найден Найденов направи обобщение след загубата:

България U22 без шанс за ЕвроВолей 2022 🏐
България U22 без шанс за ЕвроВолей 2022 🏐

"Видя се, че много неща не ни достигат. Технически много изоставаме от водещите отбори. Не можем да поддържаме постоянно темпо. Допускаме елементарни грешки, така се стига до този резултат. Отборът на Франция се опитва да не греши за разлика от нас. Определено трябва доста да се работи в техническа част."

"Определено посрещането ни бе ахилесова пета. Но пък и отборът на Франция биеше много силен сервис. Същевременно те имаха много стабилно посрещане и бе трудно да им се противодейства. Все пак, имахме своите шансове. Във втория гейм водехме с 15:12, но не съумяхме да запазим преднината. Отново наши грешки доведоха до обрат. Нямаме постоянство. Не мога да се сърдя на никого. Трябва да се направи равносметка и изводи, защото вече се навлиза в мъжкия волейбол. Срещу Унгария трябва да излезем за успех. Победата си е победа."

Гледайте най-вълнуващите волейболни двубои от Лигата на Нациите (мъже и жени), на живо, в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички