Иван Колев: Футболистите играха не само с характерното желание, но и със самочувствие

Старши треньорът на Локомотив (София) Иван Колев остана много доволен след минималната победа срещу Пирин (Благоевград). Наставникът на "железничарите" иска да вижда това самочувствие във всеки един двубой.

"Много съм доволен от показаното от момчетата. Играха не само с характерното желание и амбиция, но и със самочувствие. В много ситуации го демонстрираха, като се има предвид, че отборът на Пирин игра с голяма доза спокойствие. 

Локомотив (София) забрави за напрежението и затвърди елитния си статут с успех над Пирин
Локомотив (София) забрави за напрежението и затвърди елитния си статут с успех над Пирин

Много ми се иска създадените положения да бъдат завършвани. Направихме фрапиращи пропуски. С играчите не сме говорили за оставане или изпадане от групата. Говорим си за конкретни задачи на терена. Трябва да им благодаря и да ги поздравя за това, че във всички мачове се отнасяха изключително сериозно към задачите си. 

Оценка на сезона не мога да дам. Мога да благодаря за труда, който положиха всички в клуба. Всички футболни хора твърдят, че е по-лесно от Б група да влезеш в А, отколкото да се задържиш първата година в елита. Усетихме го, не е лесно, но играчите се адаптираха и в много от мачовете стояха отлично на терена. 

15 Локомотив (София) - Пирин

Винаги когато има официален мач, те трябва да са на максимум. От гледна точка на професионализма, футболистите са длъжни да покажат качествата си и в последния двубой. Мисленето ми е насочено към мача с Царско село. Убеден съм, че ръководството прави всичко възможно, за да се завърнем в "Надежда", сподели Колев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти