Гледай на живо

"Трето полувреме" преди Австралия - Дания

Кръстев: Благодаря на двама души - на Мъри Стоилов и на треньора ми във Франция, който не ми позволи да се докажа в Европа

Полузащитникът на Левски Филип Кръстев даде мнението си, след като “сините” грабнаха Sesame Купа на България. Отборът от “Герена” надви ЦСКА - София на финала с 1:0 и грабна трофей за пръв път от 13 години.

Левски се завърна! Левски е жив! Купата е синя след бой над ЦСКА - София пред 40 000
Левски се завърна! Левски е жив! Купата е синя след бой над ЦСКА - София пред 40 000

“Нямам думи, виждате каква е атмосферата. Това бе най-големият ми мач в кратката ми кариера. Като добавя и трудностите, през които минах, и как завършва този сезон, е просто нещо уникално. Колко трудно ми беше и колко съм щастлив сега. Говоря за тази една година в чужбина, искам да благодаря на двама човека - на Мъри Стоилов, който повярва в мен и ми даде шанс. И на моя треньор във Франция, който не ми позволи да се докажа в Европа, но омразата му към мен ми помогна да се изградя като човек и ме нахъса.

Мисля, че минахме през много тежки мигове и днес се завърнахме по най-добрия начин. Аз съм българин, знам какъв отбор е това. Макар и да съм играл в Славия, който много обичам, когато дойдох в Левски, разбрах за какво става въпрос. И че това е най-големият клуб в България”, заяви Кръстев.

Още от БГ Футбол

Виж всички