Даниел Боримиров преди финала: Надявам се съдията да остане незабележим в неделя

Председателят на УС на Левски Даниел Бориморов разкри, че настроението в "синия" лагер е оптимисточно и всички са заредени положително преди финала за Sesame Купа на България срещу ЦСКА - София. Лично той призна пред камерата на Sportal.bg, че се надява неговият тим да вдигне трофея, а съдията на срещата да остане незабележим, за да могат отборите да покажат какво могат. Бившият футболист си припомни и финала за Купата на България през 2005 година, в който той отбеляза гол за сините, а мачът бе спечелен от момчетата на Станимир Стоилов с 2:1 над ЦСКА. Ето какво още заяви Боримиров:

Делио Роси стиска палци на Левски във финала за Купата
Делио Роси стиска палци на Левски във финала за Купата

"Оптимистично е настроението. Заредени сме положително, всеки един от нас очаква този мач и се надявам да го спечелим.

Много хубави моменти си спомням от последната ми Купа срещу ЦСКА. Спомням си как успях да вкарам първия гол, как вдигнахме купата и се радвахме. Надявам се и сега да го сторим.

Напрежение би трябвало да има и то съвсем леко, защото ако не мислиш за този мач, няма да има напрежение. Радващото е, че всеки един от нашите футболисти очаква този мач и се надяваме да го спечелим. За мен важното е, че ние редуваме много добри мачове. Последните ни срещи вървят във възходяща линия и ние се стараем във всеки следващ двубой да играем все по-добре и по-добре. Мисля, че в неделя ще успеем да покажем най-доброто от себе си.

От 2005-а година отборът е по-различен. Станимир Стоилов и той е по-различен, има доста голям опит зад гърба си, спечели няколко купи. С неговия опит и рутина мисля, че отборът ще е още по-добре.

Когато си подредиш правилно къщичката и всеки знае какво трябва да върши, такива са резултатите.

Винаги съм казвал, че публиката е нашият 12-ти играч. В неделя това нещо ще го видим на стадиона. Надявам се съдията да остане незабележим, а отборите да покажат на какво са способни и най-вече Левски да победи. Не обичам да давам прогнози, искрено се надявам ние да сме крайният победител", заяви Боримиров.

Още от БГ Футбол

Виж всички