Александър Иванов: Към 70-80% сме готови с това как искаме да изглежда Хебър през следващата година

Президентът на волейболния Хебър - Александър Иванов, разкри подробности около бъдещето на клуба от Пазарджик по време на летните месеци. 

Шампионите и носители на Купата на България вече се разделиха с най-голямата си звезда Брадли Гънтър, но продължават работата си по лятната селекция и предстоящото участие в Шампионската лига.  

Хебър се раздели с Брадли Гънтър
Хебър се раздели с Брадли Гънтър

"Благодарим на Брадли Гънтър за тези 4 прекрасни години. Изживяхме много хубави моменти заедно. И благодарение на него създадохме това чувство за семейство в клуба. Винаги е добре дошъл в Пазарджик, надяваме се да се срещнем отново. Има с какво да се похвалим относно трансферите. Към 70-80 процента сме готови с това как искаме да изглежда Хебър през следващата година. Съвсем скоро ще започнем да обявяваме някои от нещата, които предстоят. Имаме още много организационна работа, трябва да хвърлим доста усилия извън игрището. В разговори сме с евентуални партньори и спонсори. Има още да се развиваме и да растем като клуб. Лятото ще бъде динамично", заяви Иванов пред клубния канал на Хебър.

Освен да подредим отбора имаме и много организационна работа. Действаме в много посоки и това изисква усилия извън игрището. Работим по участието ни на европейска сцена. В момента сме в преговори с различни партньори и и спонсори. Надявам се до началото на новия сезон да сме завършили целия процес. Смятам, че има накъде да растем и да се развиваме като клуб. Трябва да предприемем необходимите стъпки да го направим. Така че предстои доста динамично лято. ВК Хебър действа активно и за школата си, организира камп в Италия за подрастващите. 

Лагерът в Италия е нещо много интересно за школата ни тази година. И там се стремим да се развиваме и да надграждаме. Кампът е триседмичен. Стандартно лагерите в Италия са едноседмични, но ние решихме да организираме малко по-задълбочено преживяване за младите волейболисти. Кампът е отворен както за състезатели на ВК Хебър, така и за желаещи от цяла България. Има голяма интерес към тази инициатива, мисля че има единични бройки останали като места. Надявам се участниците да почерпят много вдъхновение и технически умения, така че да могат да ги прилагат през сезона. Също така сме подготвили много интересни неща за школата ни още от лятото. Надявам се нещата в нашия клуб през следващата година да са все по-добри и пожелавам успех на всички.

Клубът от Пазарджик организира триседмичен лагер в Италия за юношите си, както и млади волейболисти от цяла България.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти