Гледай на живо

Първата ракета на България Григор Димитров преди Sofia Open 2022

Таймаут: Божинов разкри за сделка с Ферари, призна Влахович за „играч“ и извън терена

Новото предаване на Sportal.bg – „Таймаут“ набира скорост, а темите са все по-горещи и по-горещи. Когато „на сцената“ се появи Валери Божинов няма и как иначе да бъде. Футболната звезда отново прикова погледите с признанията си. Освен „малките котета“, този път една от горещите теми бяха и скъпите автомобили, които са неизменна част от живота на футболистите.

„Загубил съм доста от скъпите автомобили. Имал съм доста коли. От всяка една кола, която съм имал съм загубил. Имал съм възможност, играл съм в хубави отбори с хубави договори. Правил съм си кефа, но има един момент, в който като сме по-млади имаме тези страсти, но после с времето, ако улегнеш ставаш на една възраст по-така лежерно да гледаш на нещата. Бях си взел едно Ферари, но наистина не може да се кара тук. Сделката, която направих – дадох ферарито за апартамент.“, сподели Божинов.

Валери Божинов показа танцови умения в „Таймаут“
Валери Божинов показа танцови умения в „Таймаут“

Той обаче не успя да определи кое му е струвало повече до този момент – скъпите коли или малките котета, затова заяви, че едното без другото не върви.

Нападателят на Септември (София) коментира и трансфера на своя приятел Душан Влахович в Ювентус и жените около него.

„Едно момче, което още на 15 ми каза, че ще стигне там, където е. Той ми каза, че ще бъде новият Златан Ибрахимович на Балканите. Това, което става не е случайно, зад всичко това има много труд, лишения и професионализъм. Той е пример не само за цяла Сърбия, а и за всички. Болно ми е, че нямаме футболисти на това ниво.“, откровен бе Божинов.

„Таймаут“ – различната страна на футбола
„Таймаут“ – различната страна на футбола

След като на видео стената се появиха и две от приятелките на сърбина, Валери Божинов възкликна – „Играч е и извън терена.“

Звездата на Левски от близкото минало Христо Йовов пък се впусна малко по-дълбоко в темата за Влахович и направи съпоставка между българските и сръбските футболисти.

„Единствената разлика между сръбските футболисти и нашите е, че сърбите през всички години са оценявали собствените си футболисти и треньори. Никога не са били продавани сръбските футболисти евтино. Когато те продадат за някакви малки пари, това е една предпоставка да бъдеш захвърлен в клуба, където отидеш и да не разчита на теб. Когато се дадат големи пари за теб очакванията са големи. Сърбите през всичките години държаха на младите футболисти, не ги пускаха евтино и в крайна сметка резултатите са тези. Във всеки един голям клуб в Европа има сърбин. И другата разлика е, че през моята кариера не съм чул сърбин да каже лоша дума за сърбин, а българите се крием един от друг в чужбина.“, заяви Йовов.

Какво още коментираха Валери Божинов, Христо Йовов, Александър Димитров и главният редактор на Sportal.bg - Владимир Стоянов в студиото, вижте във видеото!

Снимки: Sportal.bg

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти