Има нещо сериозно сбъркано на "Армията"

Стойчо Младенов влезе в ролята на Любо Пенев само осем месеца, след като застана начело на "червените". Нали помните? През лятото Екзекутора на Ливърпул обяви, че на "Армията" няма да се работи на парче и че ще гради отбор, който да събори Лудогорец на втората година - тоест, през 2023 г. Беше казано още, че Стойчо поема цялата спортно-техническа власт в клуба. А какво излезе? 

Същото се случи с Ел Голеадор по-рано. Той се завърна като треньор на отбора през пролетта и каза, че се е разбрал с ръководството да работи спокойно през следващите 12 месеца, когато да се направи ревизия на свършеното от него. Любо обаче изкара само четири месеца начело на "червения" тим, въпреки че междувременно спечели Купата на България. Говорим за двама от най-големите любимци на Червена България. Няма смисъл да се връщаме по-назад към авантюрите с Едуард Йорданеску, Нестор Ел Маестро, Люпко Петрович, Милош Крушчич и пр. 

Има нещо сбъркано в цялата работа на "Армията" и със сигурност това се усеща от всеки цесекар. Най-тъжното е, че "червените" фенове изглеждат обезверени, примирени. Апатията в Борисовата градина контрастира още повече на фона на "синьото" пробуждане. И така докога?

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти