Верати след провала: Обидите няма да помогнат

Верати след провала: Обидите няма да помогнат

Италианският национал Марко Верати изрази разочарованието си от загубата срещу Северна Македония, оставила “адзурите” извън финалите на Мондиал 2022. Отборът на Роберто Манчини ще пропусне второ поредно световно първенство и Верати е наясно, че това е тежък удар за всички в страната. 

“Когато побеждаваш, е лесно да се благодари. Аз искам да го направя сега, след загуба, която ни лиши от шанса да участваме на най-чакания турнир не само за футболистите, но и за всички фенове в Италия и по света. Благодаря на всички играчи и хора от щаба, които работят за интересите на националния отбор. За съжаление, във футбола и живота не всички очаквания, цели и мечти се реализират”, написа Верати в профила си в Инстаграм. 

“Не смятам, че обидите са най-добрият начин да се справим. Всеки от тима даде максимума от себе си, но това не беше достатъчно. Не обиждайте младите. Ако все пак искате да сипете обиди - насочете ги към нас, по-опитните. Но не забравяйте, че и ние сме хора като вас и също изпитваме емоции, дори и за дребни неща”, добави халфът на Пари Сен Жермен.

Още от Футбол свят

Виж всички