Българите от SKADE започнаха добре, но отпаднаха от силен турнир по CS:GO

Българите от SKADE започнаха добре, но отпаднаха от силен турнир по CS:GO

Oтборът на SKADE отпадна от Pinnacle Winter Series, след като допусна поражение с 1:2 (22-20, 8-16, 7-16) от Team Endpoint в директен сблъсък за оставане в Pinnacle Winter Series. Българите бяха тотално надиграни от английската организация, като този турнир трябва определено да им покаже колко много работа им е нужна, за да се превърнат в един от големите тимове в Counter-Strike през 2022 година, каквито са очакванията на всички специалисти. 

Избраха геймър №1 на България
Избраха геймър №1 на България

Българите очаквано стартираха двубоя на любимата си карта от началото на сезона, а именно Inferno. Битката започна перфектно за "лъвовете", които обаче за пореден път от началото на сезона допуснаха да бъдат настигнати, като всичко се реши след продължения. SKADE този път се измъкна от тежката ситуация, след като затвори първата игра с 22-20, а битката продължи повече от 90 минути. Над всички на Inferno бе Алекс "Rainwaker" Петров, който записа 32-26 и 1.24 рейтинг, но много голяма част от тези убийства бяха ключови за спечелените рундове. 

На втората карта, която беше Mirage, станахме свидетели на тотална доминация от Team Endpoint. Българите не успяха да се адаптират към бързия и агресивен стил на игра от страна на английската организация. 

Всичко се реши на Dust 2, където отново видяхме слаба игра от българския състав. Геймърите от Team Еndpoint категорично заслужиха своя успех, след като почти във всеки един елемент бяха по-добри в днешния мач. 

Още от eSports

Виж всички