Избраха играч №1 на 2021 година в CS:GO

Избраха играч №1 на 2021 година в CS:GO

Олександър "s1mple" Косталиев е най-добрият играч за 2021 година! Голямата звезда на Natus Vincere бе с класи над всички през сезона в Counter-Strike и напълно заслужено бе избран за №1 в играта. 

Украинецът бе с основна роля за осемте трофея и двете втори места на NAVI, както и за историческата победа в PGL Major Stockholm, където NaVi се превърна в първия отбор в историята, който печели Мейджър без нито една загубена карта. 

И разбира се, нямаше по-подходящ човек, който да грабне MVP наградата от s1mple. Заедно с другите му 7 MVP награди, 5 EVP, 1.35 рейтинг и първо място в 11 индивидуални категории можем уверено да кажем, че Олександър Косталиев постигна своята голяма мечта - да бъде най-добрият играч на света, играейки в най-добрия отбор на света! 

Просто най-добрите в света!
Просто най-добрите в света!

Под №2 в класацията остана Матьо "ZywOo" Eрбо, който също направи силна индивидуална година, но този път остана зад s1mple, след като в последните два сезона именно френският снайперист бе на върха в тази индивидуална класация. 

Третото място пък спечели Никола "NiKo" Ковач. Той бе с магически изпълнения през сезона, направи впечатляващи статистики, игра в най-важните финали, но не успя да спечели нито един. 

Наградата за "Отбор на годината" логично отиде при Natus Vincere. 

Снимка: HLTV

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти