Фаворитите за Супербоул срещу непредсказуем противник

Фаворитите за Супербоул срещу непредсказуем противник

Четири мача. Осем отбора.

От тях само два ще стигнат до Super Bowl на 13 февруари и само един ще прави парад с трофея "Винс Ломбарди" в града си. Но този уикенд надеждата гори в осем тима и милионите им привърженици. Време е за дивизионните плейофи в NFL, а мястото, където да ги гледате в България, са каналите на MAX Sport.

Понеделник, 01,30 часа

Канзас Сити - Бъфало. И това е мач, който си заслужава безсънието, независимо от неудобния за България час, че и в понеделник сутринта.

Още от преди старта на сезона домакините бяха топ фаворит на букмейкърите за титлата. Това не се промени особено след силния им редовен сезон, в който не само атаката - очевидно великолепна, но и защитата бяха на ниво. Насреща този път е Бъфало, а това е отбор, от който може да се очаква абсолютно всичко. Ако имат вечер, водени от невероятния си куотърбек Джош Алън, Билс могат да бият навсякъде всеки.

Патрик Махоумс обаче ще има своите идеи по въпроса, а след два поредни достигнати финала на Super Bowl (един спечелен и един изгубен), Канзас ще иска да направи три поред тази година. Така се изгражда династия в този спорт, а в това са се прицелили Махоумс и компания.

Още от Други спортове

Виж всички