Депутат от Пловдив с въпроси към Радостин Василев за "Колежа" и "Лаута"

Депутат от Пловдив с въпроси към Радостин Василев за "Колежа" и "Лаута"

Народният представител от Пловдив Иван Петков е входирал въпрос към министъра на младежта и спорта относно ситуацията със стадионите "Христо Ботев“ и "Локомотив“. Това стана ясно вчера на заседание на парламентарната комисията по въпросите за децата, младежта и спорта, на която е присъствал министър Радостин Василев.

По време на заседанието Иван Петков е коментирал редица проблеми със съоръжения в града под тепетата, като сред обсъдените обекти са стадион "Пловдив“, плувен басейн "Младост“, спортното училище, Колодрума. 

Пловдивският народен представител заяви, че е входирал въпрос към министъра на младежта и спорта за стадионите "Христо Ботев“ и "Локомотив“, на който да получи отговор по време на парламентарния контрол. Петков отбеляза, че тъй като въпросите не са били представени предварително на министър Василев, той няма как да бъде подготвен с отговори по време на комисията, а темата е достатъчно сериозна и би следвало да се говори с конкретни данни. 

Депутатът изказа своето безпокойство, че като има предвид, че трите стадиона са общински, те може да останат недовършени, а стадион "Пловдив“ дори с времето да рухне, макар че в него и около него тренират различни спортни клубове.

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!

Още от БГ Футбол

Виж всички