Гледай на живо

Дерби на Югозапад и грешни стъпки за фаворитите на Югоизток и Северозапад при старта на първенството - това е "Часът на Трета лига"

Италианци спасяват Царско село, Стойне Манолов коментира ситуацията

Италианците, които искаха да купят Ботев (Враца) и Берое, водят преговори с Царско село. Ако бъде постигната, сделката със Стойне Манолов ще бъде първоначално до края на сезона, като не става въпрос за купуването на клуба. Босът на столичани потвърди пред „Тема Спорт“ възможността италианците да влязат в клуба.

Царско село взе вратар от Славия
Царско село взе вратар от Славия

„В процес на разговори сме. Но не искам да говоря повече, нека станат нещата. Знаете, че в България, когато започне много да се приказва и накрая не се получи нищо. Колкото по-малко приказвам, толкова по-добре за страните в процеса. Когато има нещо конкретно ще разберете, ще го кажа, няма какво да крия“, сподели бизнесменът.

„Засега всичко останало е както до момента. Продължаваме участието в Първа лига. Няма да се отказваме. Вече го обявих и няма промяна от това ми намерение. Желая здраве“, добави Стойне Манолов.

По-рано днес колегите от “Котаспорт” излязоха с информация, че договорът е вече факт, като всички детайли са били уточнени. “Царете” ще имат и нов треньор - италианецът Андреа Сасарини.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти