Мъри: Тепърва трябва да работим, на този етап не е възможно да привлечем Филип Кръстев

Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори след проверката на “сините” с Гурник (Забже) в първата приятелска среща за тима в Турция. Столичани стигнаха до равенство 1:1, но Мъри не остана много доволен от представянето на своя отбор и призна, че има върху какво да работи.

Левски започна контролите с хикс срещу поляци със световен шампион и странно съдийство
Левски започна контролите с хикс срещу поляци със световен шампион и странно съдийство

“Имаше желание във футболистите като за първа контрола, във фаза атака видях слабости, допускаме и твърде елементарни грешки. Създаваме прекалено малко положения, но тепърва трябва да работим. Видяхте, че нямаме достатъчно физически подготвени хора, затова някои играха цял мач. С тези контроли трябва да подобрим физическото си състояние.

На този етап е нормално Цунами да играе 30 минути, имаше тежки тренировки и преценихме, че може да се включи само за толкова. Велтон има леки проблеми, надяваме се до втория лагер да бъде добре. На този етап Сундберг има схващене, надявам се да е добре и да си довърши турнира. Не става въпрос за контузия.

Много е трудно да гадаем и да говорим, опитваме се да насочим играчите правилно да мислят и да действат, на моменти сме добре, но на моменти отстъпваме.

Част от младите, които започнаха, играят добре и се стараят, други изостават малко, но е наша задача да ги подготвяме. Трябва да ги притискаме да играят все по-добре

"На този етап не", категоричен бе Стоилов относно това възможно ли е "сините" да привлекат Филип Кръстев. Харесва ми като играч, не мисля, че има някой в България, на когото да не му харесва, другото вече е да гадаем. Не мога да кажа аз, той си има клуб - Манчестър Сити.

При нас постоянно се спекулира около имена, днес и Ради Цонев, и Гьоко Зайков играха. Чакаме утре нидерландският защитник да се присъедини към нас”, заяви Мъри.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти