Левски договори и нидерландски защитник

Левски уреди четвърни нов! "Сините" ще се подсилят с нидерландски централен защитник. Преговорите с въпросния футболист, чието име се пази в тайна, са финализирани. Предстои в близките дни той да се присъедини към лагера на тима в Турция. Към днешна дата не се знае единствено дали "лалето" първо ще дойде в София, за да мине медицински прегледи и да подпише или направо ще пътува да Белек и там ще го изследват преди договора.

Левски продължава да следва стриктно политиката си за трансфери. Тоест - играчът идва като свободен агент и клубът няма да плаща трансферна сума за правата му.

Официално: Левски обяви трансфера на нападател в Черноморец (Одеса)
Официално: Левски обяви трансфера на нападател в Черноморец (Одеса)

Бранителят ще се превърне в четвъртото ново попълнение на тима. Преди него "сините" подписаха с Ноа Сонко Сундберг и бразилците Велтон и Цунами.

Едно от новите попълнения на Левски се контузи
Едно от новите попълнения на Левски се контузи

Очаква се Левски да вземе и заместници на Боби Цонев и Мартин Петков, които бяха трансферирани в Черноморец (Одеса). Заплатите на двамата възлизаха на 26 хил. лева, а целта на треньора Станимир Стоилов е да привлече двама нови футболисти, които да взимат не повече от 20 хил. на месец.

"Мач Телеграф"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти